Shtëpia Botuese “Emal” publikon librin me poezi dhe prozë “Kur ndërronte fustanet….” të autores Rudina Muharremi Beja

 

Shtëpia Botuese “Emal” publikon librin me poezi dhe prozë “Kur ndërronte fustanet….” të autores Rudina Muharremi Beja

Titulli: Kur ndërronte fustanet…. (poezi & prozë)

Autore: Rudina Muharremi Beja

Editor: Demir Gjergji

Shtëpia Botuese: Emal

ISBN: 9 789928 046734

Thënë më drejtpërdrejt: ndërsa tek poezia tingëllojnë, qoftë dhe si jehonë elemente të tregimit, tek proza tensioni i narrativës, ndërthurja e linjave dhe sidomos ndjenja e fuqishme e trasmetimit të atmosferës së ngjarjeve dhe vizatimi (jo fotografimi) me një stil piktori surrealist të personazheve, shfaqin  në më nyrë të dukshme dhe të qartë tone dhe ngjyra poetike. Ndaj dhe libri edhe pse i ndërtuar me dy lloje lënde, poezi & prozë, lexohet deri në fund si një i vetëm

 

Fjala e editorit: Demir Gjergji

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s