Majlinda Shaqiri boton librin e saj “Në sytë e diellit” – Programi i Mëngjesit-Radio Kosova

 
 
Majlinda Shaqiri boton librin e saj “Në sytë e diellit”
 
 
Bisedë me Majlinda Shaqirin, poete.
Majlinda boton librin e saj “Në sytë e diellit” libër që vjen për lexuesit si diçka e veçant, unike, e fuqishme dhe më ndryshe. Libri me poezi është i ndarë në katër kapituj. Mjeshtria e autores e shpërndan vetën në katër copa pra është një materie që gjendet kudo, ndjehet e nuk shifet, por mesazhi i saj thot shumë.
Autorja, jetë dhe sy ka diellin dhe ajo gjendet në këtë libër.
 
Niki (Nimetullah) Cahani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s