Shtëpia Botuese “Bota Shqiptare” publikon librin publicistik “ATO QË KAPËRCENIN YLBERIN” – Kujtime dhe mbresa (Në nderim të nënave dhe bijave të Golëmit të Labërisë) me autore Fatmira Lazaj Milori.

 

13428453_1096396393732081_953505314235297758_n

 

Shtëpia Botuese “Bota Shqiptare” publikon librin  publicistik  “ATO QË KAPËRCENIN YLBERIN” – Kujtime dhe mbresa  (Në nderim të nënave dhe bijave të Golëmit të Labërisë) me autore Fatmira Lazaj Milori.

 

 

Titulli librit:  ATO QË KAPËRCENIN YLBERIN

Kujtime dhe mbresa

                       (Në nderim të nënave dhe bijave të Golëmit të Labërisë)

 

Autore:  Fatmira Lazaj Milori

 

Shtëpia Botuese :  “Bota Shqiptare”

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s