Poezi nga Eduard Leka

943975_694009954072216_2122323815973034868_n

Poezi nga Eduard Leka

 

 

Rastësi…

 

Kur ke hall

gjithë gurët

lëviz…

Por në fund

zgjedhjen

ia le rastësisë.

Atë që se bën

dote i zoti.

E bën rasti

fuqiploti..

E di unë

ta dije

dhe shoku

rastësia

është qeros

me një qime floku.

Beso mirë

dhe perëndinë.

Por nga floku

kape rastësinë

 

 

 

Fjala

 

Lind

me diellin.

Jeton

me hënën.

Qëllon

në shenjë.

Pikturon

ngjyra…

Fluturon

me erën..

Qëndron

me kohën.

 

 

2 thoughts on “Poezi nga Eduard Leka

  1. Pingback: Poezi nga Eduard Leka – eduardleka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s