Hajrie Rondo, yll i kinematografisë shqiptare që nuk do shuhet kurrë

Hajrie Rondo, yll i kinematografisë shqiptare që nuk do shuhet kurrë

Hajrie Rondo është një aktore e mirënjohur shqiptare. Ka lindur më 1 mars 1951 në Delvinë.

Hajrie Rondo është tashmë një aktore me diapazon të gjerë. Ajo ka interpretuar në të gjitha gjinitë. Rondo ka luajtur rreth 120 role në teatër dhe rreth 40 role në filma. U nda nga jeta më 9 shtator 2017.

 

Filmografia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s