mall / Poezi nga Kastriot Malo

Poezi nga Kastriot Malo

 

mall

ti,
as hyn
as del
më.
Me ç’ engjëj
je bashkuar?!
Vetem era
një karafil
dy fjalë të ngrohta
nuk harron pa sjellë…

unë
ne vendin tënd
përqafoj shpella dhe drurë.

Bari, /21/02/2018/

 

Punimi artistik: Fotaq Cullufe

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s