Shtëpia Botuese “ADA” publikon Nr: 208-209 të Revistës Letrare “OBELISK” / Botues: Roland Lushi

Shtëpia Botuese “ADA” publikon Nr: 208-209 të Revistës Letrare “OBELISK”

www.botimetada.com 

Periodike letraro-artistike
Viti X-të i botimit – Nr.208-209
gusht-shtator 2018
Del në datë 15 të çdo muaji.
Rregjistruar në ISSN
International Centre 45
rue de Turbigo, 75003 PARIS
FRANCE

Adresa e redaksisë:

Rruga : Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë
cel: +355 68 221 9016
e-mail: rlushi@yahoo.it

Revistën “Obelisk” mund ta gjeni në të gjitha pikat e shitjes së gazetave dhe në libraritë kryesore në Shqipëri (me çmim 100 lekë), në Kosovë (me çmim 1 euro), e në Greqi (me çmim 1 euro).

“Obelisk” mund ta lexoni edhe në internet në adresën:
www.botimetada.com

Abonimet Europë: 1 vit – 15 euro+pp,
Amerikë: 1 vit – 20 usd+pp.

Për çdo vërejtje, sugjerim apo bashkëpunim kontaktoni në
e-mail: rlushi@yahoo.it

Nr. llog. Tirana Bank
Lekë: 0130-260249-001
IBAN – AL12 2061 1035 0000 1302 6024 9001
Shtypet në shtypshkronjën
e Shtëpisë Botuese “ADA”
Tel: +355 4 450 53 12
Tiranë 2018
Tirazhi: 500 copë

 

NË KËTË NUMËR:

-Amedeo Baçi, princi i letrave shqipe
nga Prof. Dok. Klara KODRA, Edona PALOKA
Tregimi:
-Ndarja e punëve nga Iljaz bobaj
-Guri i Sizifit nga Valbona Bozgo Musai
– Kasollet buzë lumit nga Vladimir Muça
Nga Botimet “ADA”
-Rreth librit “Trëndafila të dashurisë” nga Alfred Molloholli
-Ton Zmali, shkrimtari e poeti me ndjenja të zhvilluara dhe me sqimë të hollë… nga Zamira Lek Matoshi
Poezia:
– Miq në Obelisk: Poezi nga ROLAND MUSTA
– Cikël poetik nga Erjon Hamdi Muça
– Cikël poetik nga Kujtim Hajdari
– Poeti-shenjtor indian Kabir – përgatiti dhe përktheu Genci Muçollari

 

Botues: Roland Lushi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s