Shtëpia Botuese ” ADA” publikon periodikun e saj, Nr 191 të Revistës Letrare ” OBELISK”

Shtëpia Botuese ” ADA”  publikon periodikun e saj, Nr 191 të Revistës Letrare ” OBELISK”

 

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon Nr 191 të Revistës ” OBELISK”

Botimet më të fundit dhe autorë të përzgjedhur në poezi, prozë apo intrevista të ndryshme përbëjnë risinë dhe prurjen letrare të kësaj reviste të mirëpritur prej lexuesve por dhe me interes për zhvillimet më të fundit letrare.

 

Botues: Roland Lushi

Titulli: OBELISK

Nr-191

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s