DASHURISHT / Poezi nga Lumo Kolleshi

Poezi nga Lumo Kolleshi

 

DASHURISHT

Zymbylat nuk pyetën për borën,
Për shiun e ftohtë nuk pyetën aspak,
Qysh sot shpërthyen poshtë mushmollës,
Veç ti do të mungosh prapë te ky prag.

Dhe unë, i drojtur, do t’u shkoj aq pranë,
Dhe s’do këput asnjë nesër, sigurisht,
Aromën do ta lë këtu,në këtë anë,
Në ëndërr do t’i sjell të gjithë dashurisht.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s