Shtëpia Botuese “Lena grafik” publikon vëllimin poetik “RRËMBIMI EURIDIKËS” të autorit Bilall MALIQI

Shtëpia Botuese “Lena grafik”  publikon vëllimin poetik “RRËMBIMI  EURIDIKËS” të autorit Bilall MALIQI

 Biblioteka: Qëndresa

Titulli: RRËMBIMI  EURIDIKËS

Autor: Bilall MALIQI

Redaktor: Agron SHELE

Recensent: Peter TASE

Lektore: Juljana MEHMETI

Korrektor Letrar: Luan MALOKU

Me  këtë rast autori  falënderon përzemërsisht edhe sponsorin e librit z. Armend Ibrahimin, pronari i “United Motel” në Prishtinë, që bëri të mundshëm botimin e librit, dhe shtypshkronjën “Lena Grafik” për punën e tyre profesionale.

 

Autori: Bilall MALIQI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s