Shtëpia Botuese ” NACIONAL” publikon librin me përkthime në shqip ” Kavafis, Seferis, Elitis dhe Ricos” të përkthyesit Iliaz Bobaj.

Shtëpia Botuese ” NACIONAL” publikon librin me përkthime në shqip ” Kavafis, Seferis, Elitis dhe Ricos” të përkthyesit Iliaz Bobaj.

Kjo antologji poetike  përfshin rreth 200 poezi të autorëve të njohur grekë, midis të cilëve dy autorë janë fitues të Çmimit Nobel.

 

Përkthyesi: Iliaz Bobaj

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s