SULIOTIA – Traboini Film, Boston 2009 / Përgatiti materialin Kolec P. Traboini

SULIOTIA – Përgatiti materialin Kolec P. Traboini

Traboini Film, Boston 2009. Athina Nasti / Sevi, 104 vjeçare, ishte një prej 8 fëmijëve të suliotit Nik Nasti. Në kohën kur është xhiruar jetonte në Boston MA, USA e rrethuar nga dashuria e përkujdesi i 7 fëmijëve të saj dhe rreth 100 nipër e mbesa e stërnipër. Ajo ndrroi jetë në Boston një vit pas realizimit të këtij filmit në moshën 105-vjeçare. Filmuar nga Kolec Traboini në West Roxbury, Boston MA, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s