Autorja Eltona Lakuriqi promovon vëllimin poetik ” Kaos shpirtëror”

Autorja Eltona Lakuriqi promovon vëllimin poetik ” Kaos shpirtëror”

 

Në Muzeun Historik Kombëtar, Salla e Koferencave, ora 10-00, dt 15 Shtator, autorja Eltona Lakuriqi promovon vëllimin poetik ” Kaos shpirtëror”.

Të gjithë  poetët, shkrimtarët, studjuesit dhe dashamirësit e artit janë të ftuar të marrin pjesë në këtë event letrar  për tu njohur me analizat letrare dhe poezitë e këtij vëllim poetik.

 

Eltona Lakuriqi

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s