Festë për mua / Poezi nga Rita Hasi

Poezi nga Rita Hasi

 

Festë për mua

Dhe e nesërmja ime
Imagjinare
e harruar
bëhet dhimbje.
Më pushton
ndjenjën në fillim
pastaj dhe mendjen
e nesërmja ime
imagjinare
dhe kur kjo
arrin e më bind
të harroj
historinë time
reale;
e gjej veten
nënën
më të realizuar
të botës…

8 mars 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s