Poezi nga Gonzalo Arango (Kolumbi 1931 – 1976) / Shqipëroi Vasil Çuklla

Gonzalo Arango
(Kolumbi 1931 – 1976)

 

***

Një dorë
dhe një dorë
nuk janë vetëm dy duar.
Janë Duar Bashkuar.

Bashko dorën tënde
me të miat duar
gjersa, Bota
të ndalojë t’ju përkasë
duarve të pakta
por,
të të shumtëve, duar!

 

Shqipëroi: Vasil Çuklla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s