MOS KUJTO SE… – Poezi nga Anne Stevenson (1933) / Shqipëroi Maksim Rakipi

Poezi nga Anne Stevenson (1933)

 

MOS KUJTO SE…

Mos kujto se nuk e di,
kur ndërsa më flet,
dora e mendjes tënde,
ashtu si pa mëndje
çorapet m’i heq
dhe verbërisht, shkathtësisht bredh
përgjatë kofshës sime.

Mos kujto
se nuk e di
që ti e di
se gjithçka them
është një veshje.

 

© shqipëroi Maksim Rakipaj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s