Etyd… / Poezi nga Lulash Brigja

Poezi nga Lulash Brigja
 
 
Etyd…
 
Kujtimi jot mi fshin qerpikët.
gjumin e natës kur e largoj
kafe më bëhen buzët e tua….
duke më puthur kur të kujtoj..
 
Krahët e tua në përqafim…..
më bëhen bluzë , edhe peshqir
dhe afshi jot bëhet parfum..
Kurrë nuk shijova aromë më t’mirë
 
Ti ditës time i jep bekim…
zërin e ëmbël kur ta degjoj…
Ti je motivi i çdo buzqëshje…
më sytë e zemrës çdo çast t’shikoj…
 
Kur jemi bashk nuk mjaftojnë puthjet..
kur jemi larg.., fjala s’mjafton.
Faleminderit që je i imi…
Faleminderit që ekziston…
 
@.l.b….2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s