Poezi nga Fotis Moscholos / Shqipëroi: Vasil Çuklla

13697199_1262843613733277_4871508839964747763_n

Poezi nga Fotis Moscholos

 

 

***

 

Embrion fëmije, fjala dhe poetët
lehje qensh, si dhe vetëtimat
vrazhdësi, të sëmurat, asgjëja
heshtje të patalenta gjer dje
dhe ti
e qara e parë dhe ulërrimat!

 

 

Vasil cuklla

Shqipëroi: Vasil Çuklla

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s