Në datën 4 Gusht, në Caraffa te Catanzaro-s shfaqet komedia në gjuhën arbëreshe “Mjerim dhe fisnikëri” nga Eduardo Scarpetta, me përkthim të dyfishtë nga Albana Alia dhe Luigi Gregorio Comi.

Njoftim

 

 

13714377_1147247255334092_280128174_n13819815_1147247262000758_991627989_n

 

Në datën 4 Gusht, në Caraffa te Catanzaro-s shfaqet komedia në gjuhën arbëreshe “Mjerim dhe fisnikëri” nga Eduardo Scarpetta, me përkthim të dyfishtë nga Albana Alia dhe Luigi Gregorio Comi. Kjo shfaqje është pjesë e Projektit ex L. 488/92 të rajonit të Kalabrisë “Sportele gjuhësore ndërkomunale dhe laboratore teatrale” që përfshin gjashtë komune të ndryshme arbëreshe të zonës së Catanzaro-s.

 

 

Albana Alia

Dr:  Albana Alia

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s