VRASËSIT E LIRË / Poezi nga Agim Desku

 

13567333_1073061726114621_3738724172704749974_n

 

 

VRASËSIT E LIRË

 

Pse vrasësit
E lirë
Vrasin lulet.

Diellit
A ja marrin dritën
Një ditë.

Me cilën gjuhë
Më vrasin.

Ah, vetëm të vdekjes
E kanë për zemër.

Kurrë vrasësit nuk kanë emër
Nuk kanë as diell e dritë
Jetojnë gabimisht pranë zotit.

 

(Një lutje dhe lule nga kopshti im për Almirin, në parajsë pranë engjëjve)

 

 

Agim Desku

Poezi nga Agim Desku

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s