Shoqata Katolike në Zvicër publikon librin ” Të përvetësosh besimin” ( Benedikti XVI ) / Traduzione albanese a cura di Albana Alia.

 

13705195_1143861095672708_2016309925_n

Shoqata Katolike në Zvicër publikon librin ” Të  përvetësosh besimin”  (Benedikti XVI )

 

Shoqata Katolike në Zvicër në bashkëpunim me përkthyesen Albana Alia  publikon librin ” Të  përvetësosh besimin” ( Benedikti XVI ) .

” Ishte një proces i vështirë, por me pune këmbëngulëse dhe këshilla të vazhdueshme të miqve të mirë arrihet gjithҫka” –  shprehet përkthyesja e librit Dr. Albana Alia.

 

 

Titolo originale: Benedetto XVI (Joseph Ratzinger), “Imparare a credere”, Libreria Editrice Vaticana, Città del Vaticano Edizioni San Paolo, Milano, 2012.

 

 

albana alia

Traduzione albanese a cura di Albana Alia.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s