Qetësia ime! / Poezi nga Marjeta Shatro

 

10309512_788556414517650_4258646343985521526_n

Poezi nga Marjeta Shatro

 

 

Qetësia ime!

 

O qetësia ime e dashur!

Ti që më kthen në vetvete

Unë të detyrohem për paqen time, për lirinë.

 

Ditët e mia rrjedhin ngadalë

Larg nga bota e rreme dhe profane!

Pafundësisë së thellësisë kuptim .

 

Unë di të largoj nga mendja mendimin e zymtë, ambicien e pakuptimtë!

nuk mund të harroj përfitimet e tua prekëse!

… duket si vetmi,

ku idetë më duhet të ftilloj e të shemb ngrehinat e qiellit të tymtë.

 

Shtatori më kthen sërish zhurmash shkollore!

Bukuria jote prishet, por për ndriçim të mendjeve fëminore!

Misioni më thërret me energji të reja!

Falë teje çdo ditë e punës sime është mbresëlënëse!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s