Ekspozitë me piktura të Mimoza Hametajt

13823383_10207218247237319_1005900696_n-768x534

Ekspozitë me piktura të Mimoza Hametajt

http://www.aquilaclub.it/ekspozite-me-piktura-te-mimoza-hametajt/

 

 

Invito

 

L’ associazione multiculturale AQUILA con sede in Ancona
In via Ranginni 2 – 60127
Con la presente l’associazione multiculturale Aquila il giorno 23/07/2016 ora 19 30
Inaugura una mostra d’arte della nostra pittrice MIMOZA HAMETAJ che con il suo pennello e le sue idee mostra i colori della vita…
Sono invitati tutti gli enti comunali e regionali di partecipare
Confidando che sarete in tanti, le inviamo i piu cordiali saluti
Per informazioni;
Mimoza S. Hametaj 3480982727
Pali Gjeko 3290742254

Mimoza Hametaj – Beffana

 

 

13815146_10207216392670956_1723187735_n

 

 

Ftesë

 

Shoqata Multikulturore “Aquila” me qendër në Ancona
Rruga Ragnini 2 – Cap 60127
Ditën e shtunë me 23/07/2016
Inauguron ekspozitën e piktores Mimoza Hametaj.
Shoqata “Aquila” me këtë rast do të bëj të njohur edhe projektin e gazetës shqiptare që së shpejti pritet së shpejti të botohet në dy gjuhë. (Shqip dhe Italisht)
Eshtë e ftuar edhe ambasada shqiptare në Romë…
Janë të ftuar gjithashtu edhe përfaqsuesit rajonalë dhe komunalë, si dhe gjithë artëdashësit shqiptarë dhe të huaj…
Ju mirëpresim
Per informacion
Mimoza Hametaj 3480982727
Pali Gjeko 3290742254

 

 

13817062_10207218258637604_1261013851_n

 

 

13823408_10207218259237619_1886981694_n

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s