BOTIM I RI NË GJUHËN ANGLEZE: Shtëpia Botuese, Prestigjioze:” iUnivers,” në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, botoi këto ditë librin me titull: ‘IVORY EYE’ (ATI DHE FATI) të autorit Kristaq Turtulli

BOTIM I RI NË GJUHËN ANGLEZE

Shtëpia Botuese, Prestigjioze: ” iUnivers,” në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, botoi këto ditë librin me titull: ‘IVORY EYE’ (ATI DHE FATI) 

Miq të nderuar dhe të respektuar, dhjetë vjet pas botimit në gjuhën angleze të romanit : THE INN WITH TWO DOORS. Kam kenaqësinë dhe përgjegjësinë qytetare t’ju vë në dijeni: Shtëpia Botuese, Prestigjioze:’ iUnivers,’ në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, botoi këto ditë librin me titull:

     ‘IVORY EYE’ (ATI DHE FATI)

Prindi i paepur Fredo Samarxhiu personazhi kryesor i romanit ‘ATI DHE FATI, i flet audencës në ghjuhën angleze. Paraqet me dinjitet lexuesit anglisht folës letërsinë e sotme Shqiptare. Tregon me sinqeritet peripecitë e jetës së tij të vështirë dhe të vërtetën e madhe të pa tjetërsueshme: Jeta e njeriut përmblidhet në këto fjalë: ‘KUR DO DO DHE KUR,S’DO S’DO.’ Por përsëri mbi këtë të vërtetë të madhe njeriu se ka ndalur dhe se ndal luftën dhe përpjekjen stoike për të mbijetuar.

 

Kristaq Turtulli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s