Shtëpia Botuese “3 zen” Prishtinë publikon vëllimin poetik “Shpresë e përlotur” të autorit Hysen Grajçevci.

 

13606802_1212126135472680_507982137294388341_n

Shtëpia Botuese “3 zen”  Prishtinë publikon vëllimin poetik “Shpresë e përlotur” të autorit Hysen Grajçevci.

 

Titulli : Shpresë e përlotur

Autor: Hysen Grajçevci.

Redaktor: Agron Shele

Lektor: Sadik Bicaj.

Recenzent: Xheladin A. Çitaku.

Dizajni: Fatmir Grajçevci.

Shtëpia Botuese: 3 zen Prishtinë.

 

 

Hysen Grajqevci

Hysen Grajçevci

 

Vëllimi poetik “SHPRESË E PËRLOTUR” përmban  gjithësej 76 poezi të shkruara kohë pas kohe në vite,  disa prej tyre të publikuara edhe në gazetat dhe revistat  letrare të kohës.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s