Raimonda Moisiu publikon librin: Në gjurmë të fjalës – Vështrime dhe Kritika Letrare

Raimonda Moisiu publikon librin: Në gjurmë të fjalës – Vështrime dhe Kritika Letrare

Autore: Raimonda Moisiu

Titulli: Në gjurmë të fjalës – Vështrime dhe Kritika Letrare

Parathënie: Izet Duraku


Në këtë libër është shkruar për:

Nasho Jorgaqi,
Vangjush Ziko
Petraq Zoto,
Flutura Açka
Skender Rusi,
Ramiz Gjini
Ali Podrimja,
Edi Rama,
Skifter Këlliçi,
Riza Lahi,
Aqif Hysa,
Namik Dokle
Preç Zogaj
Petraq Risto,
Roland Gjoza,
Vojsava Nelo
Dhimitër Pojanaku,
Leonard Veizi
Elinda Marku
Vaid Hyzoti,
Reshida Coba
Vasil Tabaku,
Kostaq Duka,
Irena Gjoni ,
Vilhelme Vranari Haxhiraj,
Fatmir Terziu,
Ferik Ferra,
Ilir Shaqiri,
Adi Memeti,
Artan Mullaj
Eleonora Niko Qeparoi, ,
Vlashi Fili,
Mhill Velaj
Agim Bacelli
Dhimitraq Papando

 

Raimonda Moisiu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s