Kalendari poetik: Radoj Ralin (1923-2004) / Përgatiti materialin Maksim Rakipaj

Radoj Ralin

Kalendari poetik: Radoj Ralin (1923-2004)

Poeti disident bullgar Radoj Ralin (1923-2004), i famshëm për epigramat e tij satirike, shkruante dikur: “Në një vend ku diktatura ka kapur shtypin, ky i fundit pjell për ditë skandale.”
Kjo më kujtohet kur shikoj që shtypi dhe rrjetet sociale merren me Mihalin etj., me 700 eurot e ministres së ramës…jam në pritje të skandalit të radhës dhe rama vazhdon e tallet me të gjithë. Sot a nesër, del skandali tjetër…

Përgatiti materialin Maksim Rakipaj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s