Legjendë / Poezi nga Nora Halili

Poezi nga Nora Halili
 
 
Legjendë
 
Thjesht ndodhi,
kur zemres i kisha vënë gur…
papritur, në vend dhe kohë.
 
Erdhi, për të shkrirë akujt,
për të mëkuar shpirtin jetim,
për të mbetur legjendë.
 
E di,
kjo ëndërr do më vrasë…
Pash më pash ferrit do ti bie,
pa më të voglën pendesë,
… se guxova.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s