Poezi nga Fatmira Halit Sulmina

Poezi nga Fatmira Halit Sulmina

 

SEKRETI I SHPIRTIT

I thashë të gjitha,
dhe i shkrova….
– ç’ të ketë mbetur?.
” dhe në mbet’të
gjë akoma
janë sekretet e mia,
të shpirtit,
që do të lindin me diellin!.

Nuk e di,
nëse edhe për mua
ndonjeri shkruan..
Veç di, që jeta ime
e ngjyen penën në bojën
e botës sime intime..

Ndoshta, mund ndonjëri
që nuk e dija se më donte,
dhe, pa faj e pakutuar
e lashë të më priste..
Nuk e shihja kur ai më
vështronte…

 

MOS MA MERR SHPRESËN

Lermë të shpresoj
e dua dhe unë diellin.
Lerma shpirtin tim bërë copë,
po më more vargun, më merr vetë qiellin.

Më duhen edhe yjet
Më duhen edhe ylberët
Më duhen edhe zogjtë
Në librin tim t’i kem…,
që të shpresoj, më duhen,
të kem pronë ditën dhe qiejt.!.

Shkëputur nga vëllimi i parë me poezi “Lotët e një gruaje ” 

One thought on “Poezi nga Fatmira Halit Sulmina

  1. Nice Poem.. On 21 Oct 2019 01:27, “Galaktika Poetike ATUNIS” wrote:

    > agronsh posted: ” Poezi nga Fatmira Halit Sulmina SEKRETI I SHPIRTIT I > thashë të gjitha, dhe i shkrova…. – ç’ të ketë mbetur?. ” dhe në mbet’të > gjë akoma janë sekretet e mia, të shpirtit, që do të lindin me diellin!. > Nuk e di, nëse edhe p” >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s